Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Lastage
Restaurant Lastage opende in juli 2010 zijn deuren in het centrum van Amsterdam, in de Lastagebuurt aan de Geldersekade. In november 2011 kreeg het zijn eerste Michelinster. Chef-kok Rogier van Dam combineert Nederlandse en Franse gerechten. Je kunt hier van dinsdag tot en met zondag terecht voor het diner. Lunchen kan op aanvraag. Behalve de meeste desserts is niets hier vegetarisch. Wel houdt de keuken naar eigen zeggen graag rekening met dieetwensen. Kalfstong en zwezerik scoren laag op dierenwelzijn, en dat geldt ook voor een dessert met eendenlever.
Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is na meerdere malen contact zoeken nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt.
52.375449420603, 4.9023725999999
Geldersekade 29
1011EJ Amsterdam
Nederland
0% veganistisch
25% vegetarisch
75% vlees/vis