Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Pinsa's
In de levendige Spaarndammerstraat in Amsterdam-West bevindt zich pizzarestaurant Pinsa’s. Het restaurant is opgericht door moeder Marie en haar zoon Danilo, beiden afkomstig uit Italië. In hun moederland leerden ze het vak van pizzabakker. Pinsa’s maakt gebruik van originele recepten en verse ingrediënten. De pizza’s onderscheiden zich door een bijzondere mix van Italiaanse meelsoorten. Het deeg rijst 48 tot 72 uur, waardoor het goed luchtig wordt. De pizza’s zijn dun, knapperig en licht verteerbaar: geen ‘deegbuik’ dus na het eten! Pinsa’s werd drie keer uitgeroepen tot beste pizzeria van Nederland. Het restaurant is gezellig en huiselijk, en heeft een terras. De bediening is vriendelijk. Er is een ruim aanbod van vegetarische pizza’s. Er staan twee veganistische pizza’s op het menu, en vijf veganistische voorgerechten. Helaas wordt er ook buffelmozzarella gebruikt.