Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Vegan coquilles van Van Planten
Dit recept is van restaurant Van Planten
Fruit ui & knoflook aan tot glazig.
Bak selderij even mee en blus af met witte wijn.
Snij stam boleet in stukjes a 2.5 cm.
Voeg 2 glazen water toe.
Alle overige ingrediënten bij ui en knoflook tot kookpunt verhitten.
10 min boleten pocheren.
Boullion pureren en inkoken.
Boleten in flinke scheut zonnebloemolie dichtschroeien aan twee kanten.
Serveer coquilles met de ingekookte boullion, een paar drupjes sambal en waterkers.
Je eigen guilty free coquilles!
Bonne apetit!
King Boleten 5x
Zeewierpoeder van de toko 100 gram
Rode peper fijngesneden zonder zaadlijst
Gedroogde paddestoelen handvol
Gemberpoeder 2 eetlepels
Sojasaus 2 flinke scheuten
2 Uien in ringen
4 tenen Knoflook
Tomaat 1x in stukjes
Selderij 3 stengels in stukjes
Zonnebloemolie
Witte wijn
Tijm
Citroensap
Water