Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Bistrot Neuf
Gang 1
Marbre van eendelever en runderrookvlees met Pedro Ximenéz vinaigrette
Terrine van grietfilet, spinazie, wortel en tomatensalsa
Terrine van rode linzen, tofu, koningsboleet met Vadouvan mayonaise (V)
Gang 2
Ossenstaart consommé, profiterolles en fijne groenten
Romige bloemkoolsoep met verse wintertruffel (V)
Gang 3
Vidée met ragoût van kalfswang en zwezerik
Vidée met ragoût van schaal- en schelpdieren
Vidée met ragoût van paddenstoelen en dragon (V)
Gang 4
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met knolselderij-aardappel gratin en crudité
Gevulde kwartel met gevogelte farce en morilles jus
Tarbotine met witte wijnsaus
In zout gepofte knolselder gevuld met parelgort, biet, asperge, Reblochon en macadamia (V)
Gang 5
Dessert Tartelette praliné ganache en stoofpeer
Uit te breiden met: Assortiment Franse kazen 4 soorten, vijgenbrood en Madeira gelei