Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
5,7
7,2
Vinkeles
CHEF’S MENU
BRASEM
peer, yuzu, Tomasu soja, zwarte olijf
ZEETONG
venkel, witte druiven, beurre blanc
WITTE KROMBEK BONEN
wintertruffel, eierdooier, Parmezaanse kaas, eendenvet
TARBOT
geglaceerd, knoflook, kokkels,
zilverui, nieuwe aardappel, karnemelk
DAMHERT
schorseneren, walnoot, pistache
BRESSE DUIF
ingelegde bramen, “drop” van Forono biet,
saus van het karkas en eendenlever
of
WAGYU A5 “PREFECTUUR GUNMA” ( 50 GR )
dunne lende, Chinese imperial kaviaar, Nanatsuboshi Hokkaido rijst,
furikake, dashi van gefermenteerde knoflook
supplement 60.00
MANDARIJN
sorbet, cheese cake, Murray zout, havermout, koriander
145.00
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Zeebrasem
3,0
4,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Tong
4,0
3,0
Info
Eend (Frankrijk)
1,0
7,0
Info
Eend, lever (foie gras)
2,0
7,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Tarbot
3,5
2,0
Info
Hert, kweek
7,0
3,0
Info
Duif, kweek
4,0
7,0
Info
Kokkel
4,5
9,0
Info
Rund, Wagyu Japan
3,0
2,0
Info
Kaviaar
4,5
6,0
Info