Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
6,6
6,3

Mama Dough

Pizzabar Mama Dough in Amsterdam Oost wordt gerund door de 31-jarige Mandy Lenselink. Zij werkt al sinds haar tienerjaren in de horeca, en was op een gegeven moment toe aan een eigen zaak. Zo ontstond Mama Dough. De keuken wordt bemand door Italianen. Het menu is traditioneel, maar de koks laten hun creativiteit daardoor niet aan banden leggen. Zo kom je op de pizza’s ook niet-traditionele ingrediënten tegen als honing, avocado en crème fraiche. Vader Lenselink heeft ook een rol in de zaak: hij is een voormalig wijnimporteur, en regelmatig worden er naast de gewone wijnkaart dan ook bijzondere wijnen aangeboden. Je kunt bij Mama Dough ook pizza afhalen, of na het eten lekker doorzakken met een drankje aan de bar. De keus aan gerechten is enorm. Mama Dough gebruikt Nederlandse buffelmozzarella en al het vlees is biologisch. 

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Zuivel waterbuffel, NL
6,5
5,0
Info
Varken, BLK3 (biologisch)
6,5
4,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Ansjovis
4,5
10,0
Info
Rund, biologisch
7,0
2,0
Info
Tonijn, Skipjack/Gestreept
4,5
7,0
Info
Zalm, Noorwegen
3,0
8,0
Info
Wild zwijn
8,0
6,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info

Dit menu is beoordeeld op 26 augustus 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities