Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
5,7
Hangar
€€€
Mediterraans
Hangar is een restaurant aan het IJ in Amsterdam Noord. Het restaurant is opgezet door Tim Immers, Jop Pollman en Koen Schippers en in de keuken staat Ricardo van Ede aan het roer. Het eten is geïnspireerd op landen rond de Middellandse Zee en de kaart verandert elke zes weken.
Positief
Veel vegetarische opties
Negatief
regulier varkensvlees
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Oester, MSC
5,5
10,0
Info
Melkkoe
5,0
5,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Garnaal, Hollandse
5,0
3,0
Info
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Ei, Scharrel
3,0
8,0
Info
Zalm, Noorwegen, ASC
5,0
8,0
Info
Ansjovis
4,5
10,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Kip, BLK1
4,0
7,0
Info
Garnaal, Gamba ASC
4,5
7,0
Info
Zuivel waterbuffel, IT
3,0
5,0
Info
Parelhoen (gekweekt)
2,5
7,0
Info
Kwartel
2,0
7,0
Info
Rund, Ierland (Greenfields)
5,0
1,0
Info
Spiering
4,0
10,0
Info
Pijlinktvis
4,5
3,0
Info
Zuivel schaap
6,5
6,0
Info
Makreel
4,0
10,0
Info
Melkkoe, weidegang
6,0
5,0
Info
Heilbot, kweek
3,5
8,0
Info
Octopus
4,0
3,0
Info
Kalf, regulier
1,0
1,0
Info
Zuivel koe, weidegang
6,0
6,0
Info