Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Parallel
Restaurant Parallel vind je op de Amsterdamse Overtoom. Eigenaars Imre Swaanswijk en Roel de Haas deden samen de hotelschool in Leeuwarden: Imre wilde kok worden, liep stage in Barcelona, en bleef daar drie jaar. Roel liep stage bij een hotel, en dat werd uiteindelijk het zijne. Na een aantal jaren kwam Imre terug naar Nederland. De Spaanse droom van Imre, de ondernemerservaring van Roel, en de juiste chef – Alvaro Santiago – vielen samen: daarmee was Parallel Amsterdam geboren! De naam duidt op de parallelle ervaring van koks, bedienend personeel en gasten: ieder doet het zijne om er een mooie avond van te maken. Voor veganisten staan er twee voorgerechten en één hoofdgerecht op de kaart. Dat is karig. Ook voor vegetariërs is de keus beperkt. Voor de vis- en vleesgerechten wordt veelal gebruik gemaakt van duurzame, biologische producten. Helaas treffen we ook gamba’s aan op de kaart, en de zeer dieronvriendelijke eendenlever.