Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Restaurant As
De As Kerstkrat
“De Kerstkrat” bestaat uit een heel dagprogramma aan lekkers voor de decembermaand met de smaak en smoel van team As met ingrediënten van producenten met een verhaal. Er is ook een vegetarisch krat!
Kerststol met saffraan, gekonfijte sinaasappel, kardemom, hazelnoot & amandelspijs Desem brood van tarwe & roggemeel Karnemelk confiture met zaden & pitten Boerenboter (Jersey Lindenhoff)
Biet uit de houtoven met kummel & rozenblad Rillette van Gascogne varken
Noordzeevis-soep van bijvangst & kreeft
Pastei van Hollands hert met kastanje & gepekelde groene pruim
Twentse Hooikaas, Eccles cake van St Johns Londen Winterjannen (stoofpeer) in wijn & steranijs gestoofd, fromage blanc & koekkruimels Kerstkoekjes
Crémant du Jura, Domaine Pignier, Cocktail d.i.y. (bloedsinaasappel siroop & Cognac) Gloeiwijn (linnenzakje met specerijen & citrus)
Vega opties voor Klein en Groot
i.p.v. Rillette: Wrongel met gezouten citroen, artisjok raapzaad olie & getoaste zwarte peper
i.p.v. Vissoep: Ribolitta (Toscaanse bonensoep met palmkool, salie & erwtjes van Hollandse bodem)
Pastei met bospaddestoel, kastanje, Fiore kaas & wintertruffel
Bestel tijdig via: restaurantas.nl