Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Support Your Locals - Yvette van Boven Kerstbox
Yvette van Boven stelde speciaal voor Support Your Locals een 3-gangen kerstmenu samen en die is helemaal vegetarisch! Op de Brandt&Levie worst na dan, die bij de borrel zit.
In deze box vindt je alles om een drie gangen kerstdiner voor 4 personen uit haar boek te koken met met ook nog een worstje en een kaasje voor de kerstborrel. Inclusief het boek Home Made Basics van Yvette van Boven en een fles wijn.
Gnocchi van truffelaardappel met lauwwarme look-amandelsaus
600 gram truffelaardappelen
6 eieren
Bieslook
50 gram blanke amandelen
50 gram parmezaanse kaas
Rolletje boter
1 citroen
Bakje mizuna
Gepofte knolselderij met cantharellen
1 knolselderij
Bosje tijm
1 bol knof
200 gram cantharellen
Chocoladevla met kaneel
500 ml volle melk
150 ml room
1 reep chocolatemakers 65% choco
Fles wijn van de Wijnwinkel
Herrigoia Tinto 2019 El Mozo
85% Tempranillo 15% Viura & Malvasia
Rioja Alavesa
El Mozo werkt biodynamisch en zonder toevoegingen.
Herrigoia Tinto wordt gemaakt zonder hout met klein gedeelte witte druiven. Super frisse sappige wijn die me qua vriendelijkheid een beetje doet denken aan wijn uit de Beaujolais.
Voor bij de borrel
Worst van B&L en
Nederlands kaasje van Lindenhoff
Zelf in huis halen:
Kappertjes
Balasmico
Olijfolie
Vanille extract
Kaneel
Bloem