Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
4,2
5,4

Zout & Citroen

Restaurant Zout & Citroen staat onder leiding van chef-kok Bram Helleman en gastvrouw Patricia Helleman. Bram deed hiervoor onder andere ervaring op bij sterrenrestaurant Vermeer. In 2020 ontvingen ze met Zout & Citroen een eerste Michelinster. De keuken is Frans georiënteerd, met invloeden uit de Oriënt. Op de kaart staat een seizoensmenu van 4-gangen tot 7-gangen. Er staan geen vegetarische gerechten op het menu.

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Snoekbaars, MSC
5,5
ntb
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Oester, MSC
5,5
10,0
Info
Langoustine (Noorse kreeft)
4,0
3,0
Info
Garnaal, Gamba
2,0
7,0
Info
Eend, lever (foie gras)
2,0
7,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info

Dit menu is beoordeeld op 15 januari 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

0% veganistisch

20% vegetarisch

80% vlees / vis

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities