Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
212
Michelin-chef-koks Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, voorheen samen werkzaam bij Bord’Eau in het Amsterdamse Hotel de l’Europe, zijn wars van etiquette. ‘Minder regeltjes, meer beleving’ is hun motto. In dit ‘no-table restaurant’ aan de Amstel zitten de gasten aan een soort bar rondom de keuken. Je kunt bij 212 terecht voor lunch en diner. Op het menu staat onder meer kalfsvlees en foie gras die een lage score krijgen. Er is ook een vegetarisch menu beschikbaar. In 2021 hebben zij een tweede Michelinster gekregen.
Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt.
52.365877820596, 4.9002602
Amstel 212
1017AH Amsterdam
Nederland
0% vegan
34% vega
66% vlees/vis