SERRANOHAM - feta-paprikasalade, romesco en amandel
2,4
GEROOSTERDE ZOETE AARDAPPEL (V) - vadouvan mayonaise, cashewsambal en avocado
9,1
GARNALENKROKETJES VAN HOLTKAMP - gefrituurde peterselie en citroen
5,0
KAASKROKETJES VAN HOLTKAMP (V) - gefrituurde peterselie en mosterd
5,0
GEPOCHEERDE EIEREN MET AVOCADO (V) - spinazie en hollandaise
1,0
GEPOCHEERDE EIEREN MET AVOCADO EN GEROOKTE ZALM - spinazie en hollandaise
2,0
BLOEMKOOLSOEP (V) - citroengras, kokosmelk, bloemkoolpickles en gepofte quinoa
10,0
COUSCOUSSALADE MET SAFFRAAN (V) - granaatappel, paprika, komkommer, tomaat en platbrood
10,0
CAESAR SALADE - gekookt ei, bacon, Parmezaanse kaas en ansjovis
3,3
CAESAR SALADE (SUPPLEMENT KIP) - gekookt ei, bacon, Parmezaanse kaas en ansjovis
2,5
WRAP(V) koningsboleet, wortel, pastinaak en tofu-saffraandressing
10,0
BEEFBURGER MET REYPENAERKAAS truffeleiersalade, tomaat en frites
4,2
RISOTTO(V) spinazie, trompette de la mort, buekenzwam en parmezaan
9,0
RISOTTO(V) spinazie, trompette de la mort, buekenzwam en parmezaan supplement heilbot
6,0
BAO BUN MET PULLED PORK rode peper, chinese kool en kimchimayonaise
2,0
CIABATTA BROOD MET GROENTE-DIP (V)
10,0
GEMENGDE NOOTJES (V)
10,0
GROENE OLIJVEN (V)
10,0
SARDINES 'ORTIZ EL VELERO' IN OLIJFOLIE desembrood
4,5
YAKITORI sesamzaadjes
2,0
GESTOOMDE EDAMAME (V)
10,0
BITTERBALLEN mosterd
1,0
SAMOSAS (V) pittige tomatenchutney
9,6
GARNALENCROQUETTES cocktailsaus
5,0
KAAS-RUCOLACROQUETTES (V) pittige tomatenchutney
5,0
GEFRITUURDE GYOZA soya-yuzu saus
2,0
GEMENGDE HAPJES 8 ST/15 ST. gyoza, samosa, croquettes en bitterballen
4,5
OESTERS (PER STUK) mignonette dressing
5,5
BLOEMKOOLSOEP (V) citroengras, kokosmelk, bloemkoolpickles en gepofte quinoa
10,0
ZALM GEMARINEERD IN RODEKOOL Granny Smith, piccalilly, peterseliemayonaise en gepofte rijst
3,0
GEMARINEERDE COEUR DE BOEUF (V) fetaschuim, geroosterde ui en basilicum-olie
9,6
ANJOU DUIF MET EENDENLEVER-LOLLY rode biet, rabarber en macadamianoten
3,4
STEAK TARTARE MET WITTE ASPERGESCHUIM waterkers-mayonaise en 63 °C eigeel
4,6
ROODBAARS MET PASTINAAKPUREE witte asperges, dashi beurre blanc en furikake
4,0
RIBEYE MET VENKELPUREE koningsboleet, groene asperges en gekarameliseerde ui
4,5
LAMSNEK EN PAPRIKA GEVULD MET COUSCOUS ras-el-hanout yoghurt, abrikoos, spinazie en pittige okra
7,0
TEMPEH IN SHIITAKE BOUILLON gefermenteerde mango, paksoi en krokante noodles
10,0
RISOTTO(V) spinazie, beukenzwam en parmezaan
9,0
STEAK TARTARE MET WITTE ASPERGESCHUIM waterkers-mayonaise en 63 C° eigeel
4,6
VANILLEMOUSSE witte chocolade, granaatappel, masticha en pistacheroomijs
4,7
KOKOS-CHIAZAADPUDDING pittige mango, pindacrumble en ananassorbet
10,0
SCHWARZWALDERCAKE amaretto, kers, amandel, chocolade en kastanjeroomijs
4,7
KAZEN notenbrood en vijgen
5,0
BONBON PER STUK van koek en chocolade uit Laren
6,0