Bloody oysters - 3 fines claires met bietenmosterd - 3 platte zeeuwse No4
5,8
Pizza tonijn - de enige echte, honestly stolen, from the Mercer
4,5
Steak tartare - een petit zoals we dan zeggen; niet minder lekker
5,0
Ceasar salade - zoals bij ons gewend met dressing van Clark uit de bold&beautifull
3,3
Ossenstraat - met gnocchi, zuurkool, winterse smaken waar je het warm van krijgt
3,0
Foie Gras - klassieke terrine gemaakt volgens de regels der kunst
2,0
Slakken - 6stuks, zoals u van ons gewend bent
0,0
Vissoep - zoals de vissers van Port Cros hem maken
3,0
Coquille - rauw, met topinamboer. Aardse smaken met het zilt van de zee
6,0
Catch of the day - vers gevangen en zo op het bord
0,0
Dorade - met pastinaak en een saus van garnalen, bedacht en verzonnen door ons eigen Liam
3,6
Rib eye - met bearnaise saus, mag natuurlijk nooit ontbreken
4,5
Poulet - van de rotisoir want een mooiere bereiding is er niet
2,0
Steak tartare, aan tafel bereid naar uw wens
5,0
Buikspek - zacht gegaard met een saus van paling, innovatie!
2,3
Sukade rendang - zacht gegaarde kalfssucade met de smaken van Indonesie
1,0
Lady steak - een klein biefstukje voor de kleine eter
4,5
Curry papilotte - groenten samen gegaard in de lekkerste Madras-curry
10,0
Kaas - van onse kaaswagen, per soort
5,0
Creme Brulee - gebrandt met de bruleur, zo uit de hete kolen
4,4
Sandy's ananas van de rotiseur, met kruiden gelakt en pittig ijs, een ode aan oma's cake uit de statia
7,5
Bavarois - van sinaasappel, met sinaasappel en sorbet van cassis. Less is more
7,5
Chocolade - als een surprise naar tafel, met advocaat en 'de man met de hamer'
6,0
Bouchee a la reine - een koninklijk pasteitje
1,8
Rode biet - met ijs van savoramosterd, volgens de nieuwe trends
7,5
Oeufs en Meurette - het beroemde gerecht uit de Bourgogne, maar net even anders
1,2
Kabeljauw - uit de oven met saus van Tom Ka Kai
4,0
Hazenpeper - de winter heeft ook zo zijn voordelen
8,0
Gado gado - met alle ingredienten, maar dan anders
8,2
Ille Flottante - zoete lucht, al sinds jaar en dag een klassieker
3,6
Kaas - 3 stukjes
5,0
Chocolade-moelleux - al la minute gebakken en zacht van binnen
5,2