kelp tartelette/ crème van knolselderij/ kamille olie/ groene aardbei
9,4
crème van eidooier met lavas/ kokkels/ bouillon van kokkels/ daslook (gefermenteerd)/ olie van gerookte peterselie
5,2
spitskool (bbq)/ oestercrème/ mierikswortel (dressing)/ codium/ zeesla
8,7
Brood van De Zandhaas in Sandpoort
10,0
witte asperges/ lamsoor/ radijs/ geglaceerd in gist, karnemelk wei en dashi/ peterselie
9,7
paarse winterpeen (gebakken in geitenboter)/ bospeen (bbq)/ zwarte knoflook (crème)/ saus van gefermenteerd wortelsap en geitenboter/ postelein/ blad van Oost-Indische kers
9,7
bbq harder/ lak van zuurdesem miso en paddestoelen/ meiraap/ bosui (bbq)/ saus van gerookte ui/ jonge boerenkool toppen (geblancheerd)
6,2
3 Nederlandse harde kazen
6,5
sorbetijs van rabarber/ parfait van karnemelk/ zuringsap/ dennen olie/ jonge dennen scheuten
9,7
ijs van melk en magnolia/ creme suisse met bijenpollen/ krokant melkschuim/ bijenpollen/ honingkaramel
7,3
friandise = chocoladezoen: koekje van mout/ vlierbloesem meringue/ chocolade
5,5