Koude minestrone van gerookte steur met kaviaar Roomijs van Gillardeau oester met kamille
4,8
Krokante aardpeer met Hollandse garnalen Vinaigrette van look en Belper Knolle
7,0
Kreeft gegaard in gezouten boter met artisjok en kippenlever Saus van coraille met chrysant en tempura van bloemen
5,5
Zeeduivel met nootmuskaat en ankimo Beurre blanc van dashi en codium met umeboshi
3,5
Duif geroosterd met jeneverbestakken, duiven garem en krokante huid Salade van bloedradijs en rozenbottel
6,0
Wagyu lende A5 ‘surf&turf’ - Salade van kokkels met zilte groenten met daslook
3,5
Champagne rabarber met rozemarijn - Licht bevroren schuim van geitenyoghurt met gedestilleerde kruiden
9,0
Appel - Gember met walnoot en gezouten karamel
10,0
Kalfstartaar ‘os à moelle’, bot van gerookte haring met kalfsmerg, kokkels en kaviaar (30gr)
2,8
Consommé glacé van tarbot, Beluga kaviaar(30gr) en roomijs van oester met hazelnoot
4,0
Langoustine, gegaard in eendenvet, met dashi-Albufera saus, koffie en Katsuobushi
4,0
Krokante en ingelegde aardpeer met Jakobsmossel, Belper Knolle en look vinaigrette
6,5
Tarbot met zuurkool, spek en zwarte truffel, bouillon van vin jaune en trompette de la morte
3,1
Zeeduivel met eigen lever gemarineerd met whiskey, gerookte saus van champignons
3,5
Reerug gelardeerd met ‘Lardo di Collonata’ met groene peper en groene olijf a la Puttanesca
8,0
Anjou duif met gefermenteerde bessen, saus salmis en geraspte mole madre
4,0
Wagyu Lende no5 (100g) met salade van kokkels, zilte kruiden en daslook-olie
3,5