RODE GAMBA & FOIE GRAS macadamia, ponzu, zeebes
2,0
“STEAMY” KREEFT tomaat, sesam, heldere gazpacho
5,5
GEROOSTERDE COQUILLE & CAMARON GARNAALTJES sinaasappel, espuma van kappertjes, yoghurt
5,3
BLACKENED ZEEBAARS structuren van wasabi, bacon-vinaigrette
3,0
BBQ KALFSVLEES truffelkaviaar, groene peperjus, gerookte sjalot
6,5
AARDBEI & CHOCOLADE karamel, vlierbes
9,4
‘KLC’ Krab, Langoustine & Caviar 10 gr
4,7
Tasting foie gras met yakitori en rode biet
2,0
Geroosterde langoustine met komkommer, mango en pecan
4,0
Yellowfin tonijn & foie gras met pistache en bacon-vinaigrette
3,4
Gebrande zeebaars met ponzu, merg en oestercrème
3,0
Geroosterde kreeft met kerrie siroop. macadamia en mirin
5,5
Gegrilde sukade met terrine foie gras and saus morilles
5,5
Dry aged Ossenhaas “Asian style” 150gr.
3,0
Valrhona Grand Cru chocolade met ananas en karamel soufflé
8,6
Framboos ruby chocolade, lavendel, citroen
9,4
“Suikergeblazen” wortel, passievrucht, dragon en dulce de leche
9,4
Granny Smith gin-tonic en komkommer
10,0
Tarte Tatin van appel met karamelsaus en vanilla roomijs
8,5
Grand dessert ‘Aan de Poel’
0,0
Selectie van boerenkazen met garnituur
7,0