Zeebaars licht gepekeld met shiso, kumquat, jasmijn en mierikswortel.
3,0
Hollandse asperge met ‘Palamos garnaal’, crème van gevogeltelever, vinaigrette met geroosterde hazelnoot en rabarber.
4,9
Scholfilet met ui, kappertjes, donkere soja en groene appel.
4,0
Knolselderij in ‘beurre noisette’ geroosterd met kreeft, kippenjus en bonito. 10 gr. kaviaar supplement
4,8
Gebraden Kalfshaas met panchetta, zomertruffel en een jus met salie.
3,5
Tartaar van zeebaars, Buratta en ‘Coeur de Boeuf’ tomaat, met een dressing van citroen, kamille en groene olijven. 10 gr. kaviaar supplement
3,8
Crispy geroosterde langoustine met compote van ui en zoete aardappel, gebrande mais en Riesling vinaigrette.
4,0
‘Tagliatelle’ van sepia met geroosterde rode poon, zonnebloempitten, zilte groenten en krokante bacon.
3,6
Grietfilet met ingelegde bramen, zwarte knoflook, gezouten boontjes, ganzenlever en jus met laurier.
3,8
Entrecote met knolselderij uit zoutkorst, kumquat en een vinaigrette met rundermerg en Baharat.
6,0
Krokant gebakken kalfszwezerik en kalfslende met palmhart, pompoen en een jus met ‘poivre long’.
3,5
Tartaar van “Coeur de Boeuf” tomaat en Burrata met een dressing van citroen, kamille en groene olijven.
6,5
Compote van zoete aardappel met bereidingen van mais, gepofte quinoa en Riesling vinaigrette.
10,0
Geroosterde venkel met ingelegde koolrabi, olie van bieslook en Beurre Blanc sauce met fenegriek.
9,5
Geroosterde paarse peen van de bbq met kersen en een saus met donkere miso.
10,0
Knolselderij in zoutkorst gegaard met cantharellen, en een jus met laurier.
10,0
Dessert van nectarine, honing, pistache en yoghurt.
7,5
Dessert van framboos, vlierbloesem en lychee.
9,5
Bourgondische kaasjes.
6,0
Dessert van aardbeien, sake, sinaasappel en mierikswortel.
9,5
Dessert van perzik & kokos met een namelaka van groene thee en meringue van zwarte seam
5,6