Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.

Kervel soep van Morris&Bella

Morris & Bella

Dit is het recept van chef Maurice Leeffers van restaurant Morris & Bella in Amsterdam

Snij de ui, knoflook en prei fijn en fruit dit met een beetje olijfolie aan in de pan.
Schil de aardappel en snij in kleine blokjes.
Voeg toe aan ui mengsel.
Voeg de bouillon toe en kook het geheel gaar.
Snij de kervel fijn, wanneer de aardappel in de soep gaar is voeg dan de kervel toe en kook nog 2 min.
blender het geheel en maak op smaak met zout en peper.

Wij serveren de soep samen met een krokant van Turks brood met daarop venkelcrème, zoet zure rode ui, ingelegde koolrabi, roomse kervel en een duizendschoon bloemetje met daaroverheen poeder gemaakt van de schil van de koolrabi. 

Eet smakelijk!

Ingrediënten

1 ui
1 knoflook teen
1 prei, alleen het groene gedeelte
400 gr aardappel
2 ltr groentebouillon
1 bos kervel 
zout en peper

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities