Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Tilia
Tilia is gevestigd in een pand uit de17e Eeuw in Etten-Leur. De keuken wordt gerund door Carlo Chantrel, die al meerdere malen is onderscheiden met een Michelinster. Ook Tilia ontving in 2021 zijn eerste Michelinster. Ze koken zoveel mogelijk met lokale, biologische producten. Carlo begon het restaurant samen met Maître-Sommelier Mariëlle Vink. Op dit moment werken ze met een take-away menu die je ook vegetarisch kunt bestellen. Helaas staan er wel bedreigde vissoorten op het menu, zoals zeebaars en paling.
Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt.
51.569817720014, 4.6352719
Markt 7
4875CB Etten-Leur
Nederland
20% vegan
32% vega
48% vlees/vis