Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
Choux
Restaurant Choux is gevestigd in een knalrood pakhuis in het centrum van Amsterdam, nabij het Centraal Station. Het menu wisselt continu en bestaat uit drie of vier gangen. Bij elke gang is altijd één optie vegetarisch, maar ook in de andere gerechten spelen groenten de hoofdrol. Vandaar de naam ‘Choux’, wat ‘kool’ betekent in het Frans. Het vlees op de menukaart wordt in kleine porties geserveerd en is voornamelijk wild. Er zal nooit kalf, rund of varken uit de gangbare industrie op de kaart staan, en foie gras wordt uit principe niet geserveerd. Het wild komt van Wild van Wild of Pieter van Meel. De rest van het vlees komt van Lindenhoff, evenals de zuivel en de eieren. De meeste vis wordt gehaald bij Fisk Palace en soms Jan van As. Ook zijn ze aangesloten bij Vis&Seizoen. Zowel voor de vegetariërs als de vleeseters onder ons is er genoeg keus in dit creatieve, fancy restaurant!